OVER ONS

De naam zegt het eigenlijk al: tijd voor je lichaam. Bij BodyTime is veel ruimte voor persoonlijke aandacht in een fijne sfeer. BodyTime is een studio waar je op een positieve, plezierige en effectieve manier aan je lichaam kunt werken.
Bij BodyTime kun je sporten in warmtecabines en/of het PowerSlim programma volgen om je lichaam in een perfecte conditie te krijgen. BodyTime biedt persoonlijke begeleiding om ervoor te zorgen dat je je gestelde doelen gaat bereiken! 

Waarom BodyTime?

BodyTime staat voor professionaliteit, kennis, kwaliteit, respect, service en eerlijk en persoonlijk advies!


Aurora
Mijn naam is Aurora Leenman, ik ben eigenaar van BodyTime, de studio voor afslanken en figuurcorrectie. Bewegingscoach en gewichtsconsulente. Wat mij betreft is de juiste voeding en beweging de ideale combinatie voor een gezonde levensstijl en je daardoor goed in je vel te voelen. Bewegen en afvallen moet jezelf doen, maar het gaat net even makkelijker als je daar krachtige ondersteuning bij krijgt. Mijn doel is jou te ondersteunen met kennis, oprechte aandacht en mijn enthousiasme naar jouw gestelde doelen. Gun jezelf een mooi, slank en vooral een gezond lichaam. Ik help je graag, samen gaat het lukken!. Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis gesprek of proefles en de 1e stap naar een gezonde leefstijl is gezet.