PowerSlim

Voor veel mensen is afvallen een groot probleem. Ze hebben al diverse diëten geprobeerd, maar komen steeds weer aan als ze stoppen met het dieet. Het welbekende jojo-effect.

Afvallen met PowerSlim

Bij Body Time werken we met het door diëtisten ontwikkelde afslankprogramma PowerSlim. Dit programma volg je onder begeleiding van een ervaren voedingscoach. Je leert van je voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om af te vallen en op gewicht te blijven. Ook ná het programma. PowerSlim is namelijk geen dieet. Het is een programma om anders te leren eten.

Voordat je start met PowerSlim heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met een voedingscoach. In dit gesprek bespreken we je persoonlijke doelen, wensen en gezondheid. Op basis hiervan ontvang je een advies. Daarna ga je wekelijks langs bij je voedingscoach.

3 Fasen

Het programma bestaat uit 3 fasen: van afvallen naar de overgangsfase naar een stabiel en gezond leven. De eerste fase is gericht op het afvallen. Je gaat actief aan de slag met je gewicht. Tijdens de overgangsfase leert je voedingscoach je stap voor stap een gezond eetpatroon aan. De PowerSlim producten worden langzaamaan vervangen door gewone voedingsmiddelen. In de laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim. Je hebt je streefgewicht gehaald, maar je coach blijft je nog een tijd begeleiden.

Voordelen van PowerSlim

  • Makkelijk vol te houden
  • Eenvoudig in te passen in je dagelijkse leven
  • Deskundig advies
  • De producten zijn lekker
  • Je krijgt leuke en lekkere recepten
  • Het is ontwikkeld door professionele diëtisten
  • Persoonlijke begeleiding door een ervaren voedingscoach
  • Na het programma word je nog een jaar begeleid
  • Blijvend resultaat

Wat kost PowerSlim?

Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. Als je wilt starten maak je een afspraak voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Samen overleggen we welk streefgewicht je wilt bereiken. 
Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,60. Per dag gebruik je 5 of 6 PowerSlim producten tijdens de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Door de grote hoeveelheid eiwit in de PowerSlim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Wij begeleiden je nog een jaar (gratis) zodat je je leven lang je streefgewicht kunt behouden. Het is namelijk heel belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.
Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 dagen, het PowerSlim kookboek, de shaker, multivitamine en de Acido Slim.