Veelgestelde vragen

Warmtecabines

Een workout duurt slechts 30 minuten. Dit kun je vergelijken met een normale workout van 90 minuten.

Een warmtecabine werkt op infraroodstralen. Deze stralen dringen diep door in je spieren. Dit brengt de doorbloeding goed op gang. Door de warmte ga je sneller transpireren en verlies je afvalstoffen. De warmte stimuleert ook de vetverbranding.

Het kan maximaal 50 graden worden in een warmtecabine. we adviseren echter om het niet warmer dan 39 graden te laten worden tijdens de workout.

Nee, u heeft immers geen cabine tot uw beschikking dus u slankt niet sneller af.

Nee, bij deze mate van training niet, daarvoor zijn andere vormen van sport.

Nee, u kunt bij overgewicht ter ondersteuning gebruik maken van onze voedingsadviezen. Dit versnelt uiteraard de afslankresultaten.

Nee, pas als de trombose effectief behandeld is met toestemming van de behandelend arts.

Juist bij lichamelijke klachten kan het afslanken/sporten een stap in de goede richting zijn. De oefeningen zijn fysio geralateerd en kunnen je helpen bij het sterker en flexibeler worden. We maken een programma voor je op maat.

Je doet de meeste oefeningen liggend in de warmtecabine. Hierdoor geen gewicht op je knieën, heupen en andere blessuregevoelige gedeelten van je lijf. Het is dus heel geschikt voor mensen met overgewicht of voor wie snel blessures heeft.

Na de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een poosje door. De periode van stofwisseling in rust.

Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen.

Wanneer je je goed voelt, mag je zes weken na de bevalling starten met het sporten in de cabine. Je krijgt een aangepast schema.

Zolang jij dat wilt en jij je lekker voelt tijdens de oefeningen. Ook tijdens de zwangerschap is een vorm van bewegen goed voor lichaam en geest. We passen wel je bewegingsschema aan om je buik en bekken te ontzien.

Thermo Fysische Methode betekent letterlijk, bewegen in de warmte.

Juist doordat je beweegt in infraroodwarmte, help je je spieren een handje mee. Je voert de meeste oefeningen liggend uit, waardoor je spieren en gewrichten ontlast. Je bewegingsschema wordt afgestemd op jou beperkingen.

Voor de correctie van het figuur is het van belang om twee keer per week te komen trainen. Het sporten in de warmtecabine heeftook een gunstige invloed op je conditie. Te veel trainen is niet goed voor je lichaam. Je kan je eigen training tijdelijk op een laag pitje zetten, maar hoeft niet. Zorg altijd voor voldoende hersteltijd tussen de trainingen.

Ieder persoon en lichaam reageert anders. Resultaten zullen dus ook per persoon verschillen. Onze ervaring leert dat de eerste resultaten al binnen een maand zichtbaar, merkbaar en voelbaar zijn.

PowerSlim

Mits je geen pil vergeet, ben je ook tijdens de ketose fase beschermd tegen zwangerschap. Tussentijdse bloedingen kunnen twee oorzaken hebben:

  • Het lichaam is door de ketonlichamen wat verzuurd en probeert dit af te voeren via een bloeding.
  • De oestrogenen die in het vetweefsel zijn opgeslagen, komen vrij door de vetafbraak waardoor een bloeding opgewekt wordt.

Om verzuring tegen te gaan (1) is het belangrijk om voldoende water te drinken en dit goed te verdelen over de dag. 's middags én 's avonds groenten of rauwkost te nemen, en eventueel een extra Acido Slim in te nemen(in de ochtend). Tegen de tweede oorzaak is niets te doen en gaat vanzelf weer over. Maar als het bloedverlies te heftig is of te lang aanhoudt dan is het verstandig om naar fase 2a te gaan en je lichaam eerst goed te laten wennen aan de andere manier van eten.

Lichaamsvet bevat oestrogeen. Door de vetverbranding komen deze oestrogenen vrij in het lichaam, dit kan de menstruatie beïnvloeden. Het kan ook zijn dat het lichaam verzuurd is. Het lichaam probeert de afvalstoffen via de menstruatie af te voeren. Om dit te voorkomen of te verhelpen is het belangrijk genoeg groente te eten en genoeg water(vocht) te drinken. Mocht dit niet helpen en blijf je doorbraakbloedingen hebben, is het verstandig om verder te gaan in fase 2a.

Meestal heeft dit te maken met hormoonschommeling. Door het afvallen kan er een hormoonschommeling optreden. het kan ook komen door een vitaminen/mineralentekort of verzuring van het lichaam. Je ziet dit vooral bij mensen die extreem aan het lijnen zijn (anorexia), maar ook bij mensen die een programma volgen om op gewicht te komen. Haaruitval kan voorkomen tijdens het volgen van ieder afslankprogramma. Tijdens het volgen van het Powerslim programma is het belangrijk om de voorgeschreven supplementen, groenten en vocht in te nemen. Hierdoor kun je de afvalstoffen in je lichaam goed afvoeren, ga je verzuring tegen en krijg je genoeg vitaminen en mineralen binnen.      

Dit kan voorkomen tijdens de ketose fase. Ketonen zijn stofjes die vrijkomen bij de vetverbranding van het lichaamsvet. Deze bijstoffen worden uit het lichaam verwijderd via de longen en de nieren, wat inhoudt dat ze vrijkomen met de ademhaling en de urine. Dit kan zorgen voor een aparte geur van de adem. Om dit tegen te gaan is het toegestaan om 3 suikervrije kauwgums of smintjes per dag te gebruiken.     

Realiseer je dat de obsipatie deels relatief is. Door de geringere opname van voedsel en voedingsvezel heb je minder volume in je maag en darmen waardoor je ook minder naar het toilet hoeft. Pas wanneer je echt last (pijn) hebt, is er sprake van obsipatie. Dit kun je verhelpen door de volgende adviezen op te volgen. 

  • Eet de helft van de aanbevolen hoeveelheid groenten rauw voor meer vezelwerking in de darmen.
  • Drink voldoende water( 2 liter) en verdeel dit goed over de dag.
  • Neem een extra eetlepel olijfolie per dag.
  • Neem een eetlepel lijnzaad in de ochtend, bijvoorbeeld gemengd door het Powerslim product.
  • Beweging helpt om de beweging van de darmen op gang te brengen. Bijvoorbeeld een wandeling (na het eten) kan helpen om de darmwerking op gang te brengen.
  • Het is niet wetenschappelijk bewezen, maar er wordt gezegd dat een glas lauw water op nuchtere maag hebt.